Afspraak maken – Huisartsen Eygelshoven – Eygelshoven
Header afbeelding
Huisartsen Eygelshoven
Laurastraat 4a 6471JL
Eygelshoven

Afspraak maken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, hiervoor moet u een afspraak maken. Een afspraak voor het spreekuur maakt u eenvoudig op ieder moment van de dag in het Patiëntenportaal. Binnenkort zal het mogelijk zijn om een account aan te maken en in te loggen met uw DigiD, tot die tijd dient u een account aan te vragen. Ga hiervoor naar de Patiëntenomgeving.

U kunt ook telefonisch een afspraak bij uw huisarts maken. Bel dan 045-7631030, keuze 3 voor de assistente, dit kan gedurende onze openingstijden. In verband met het landelijke tekort aan huisartsen en assistentes kan het voorkomen dat u langer moet wachten dan u gewend bent. Ons excuus hiervoor, door zoveel mogelijk gebruik te maken van de Patiëntenomgeving kunt u helpen om de wachttijden te verkorten.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Te laat?
Komt u te laat op uw afspraak, dan zult u een nieuwe afspraak moeten maken om uitloop van het spreekuur te voorkomen. We vragen uw begrip hiervoor.

Meer tijd nodig?
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er waar mogelijk rekening mee houden in onze agenda.

Visite
Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter en daarom zien we u het liefst in de praktijk.